maanantai 13. helmikuuta 2012

Ostoksia

Anteeks hirmusesti, kun en oo ihan äskettäin postaillut! Nyt on niiiiiiin hirrrveesti kaikkee menoo ja melskettä liittyen yo-kirjotuksiin (tällä viikolla ma-ke kuuntelukokeita) ja penkkareihin. Viikonloppuna juhlittiin tulevia penkkareita ja tänään yritettiin keskittyä englannin kuunteluun ja sitten kävin äsken shoppaamassa vikat jutut abiristeilyä varten. Plus mukaan tarttu yllättäen semmosiakin juttuja, mitä en lähteny hakemaan :D Huomenna pitäs selvitä ruotsin yo-kuuntelusta ja keskiviikkona saksan. No mut eiköhän se siitä, pitää ottaa chillisti nii asioil on tapana järjestyy vai miten se meni :) No mut nyt niihin tän päivän ostoksiin!

Korkeavyötäröiset farkut, Pieces 39,95 e

Blingbling! Sormus, Glitter 9,90 e

Kiiltonahkainen ohut vyötärövyö, Spirit Store 9 e

Paaaarty-legginssit, Spirit Store, alessa 5,70 e

AWWW! Maailman ihanin huulikiilto/rasva purnukka, H&M 2,95 e

Vaahtohiusväri, S-Market 11,50 e

Elikkä tämmösiä! Noi farkut oli aivan maailman parhain löytö, istuu täydellisesti ja on oikeesti korkeavyötäröiset, ja noi napit on vaan nam. Sormus mun oli aivan pakko ottaa, aivan ihanaa blingiä ja sopii kivasti abiristeilylle mekon ja mun yksien timangi-korvisten kanssa, joista mun on muuten pakko ottaa joskus kuva, ne on aivan ihanat ♥ Vyön meinaan laittaa ton sinisen mekon kanssa myös risteilylle. Legginssit oli mun mielestä vaan makeet, en voinu jättää kauppaan, varsinkin kun ovh ois ollu 19 e, ja nyt sai vitosella :) Ja toi huuli-kiilto-rasva-systeemi... Onko oikeesti söpöin purkki ikinä? Noita sai myös vihreinä omenoina, appelsiineina ja joinakin. En tiiä onko tuoksut/värit erilaisia eri purkeissa, mutta tää tässä punasessa omenassa tuoksuu ihanalta kirsikalta, ja antaa pikkuisen sävyä huulille. Siis ihan pikkuisen. Me likey! Ja lopuksi vaahtohiusväri, kun tajusin, että en oo värjännyt tukkaa pitkään aikaan ja tyvikasvua löytyy. Vaikkei se tosin oo kovin selkeä, kun oma tukan väri on myös tummahko. Tossa kuvassa mallitytön tukka näyttää mustalta, muttei ole livenä. Mutta joo, uutta kiiltävää väriä penkkareihin! Tää on nimittäin tosi hyvä hiusväri, ainut mitä uskallan laittaa itelleni yksin. Plus ei valu yhtään ja on riittoisa! Tosin mun tukalle tarvii lähes aina 2 väriä, on niin helevetin paksu harja :)

Mut nyt mami patistaa mua siivoomaan, ja sen jälkeen vois jollain tavalla yrittää valmistautua huomiseen ruotsin kuunteluun... Tosin se on ylläri vähän hankalaa, miten siihen muka valmistautuu? Paitsi katsomalla vuoden ajan jotain ruotsalaisia ohjelmia telkusta ilman tekstejä? No se on ainakin nyt vähän myöhästä. Mutta joo, pitäkää mulle ja kaikille abeille peukkuja! Ciao ♥

4 kommenttia:

  1. Aww, noi farkut! Heti tänne nyt :D
    Ja kivaa postausta taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii poiketa Pieces - liikkeessä! Noita oli Jumbossa joka väriä ja kokoa ja ah :)

      Poista
  2. Ihana postaus taas ja noi farkut näyttää iha täydellisiltä (:
    Mut eikös toi huulirasvapurkki oo kirsikka jos se kerran tuoksuuki kirsikalle eikä punanen omena? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi oot muuten fiksu!! :DD ... sehän on kirsikka, ihan totta :D voivoi mua :')

      Poista