keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kirpparilöytöjä

Mä en kauheen usein käy kirppareilla, mut aina sillonku muistan semmosten olemassaolon, niin säntään heti ja tutkin jokasen pöydän toooosi tarkasti! Eilinen kirpparireissu tuotti kivoja tuloksia, tosin ei semmosia mitä lähdin hakemaan. Niin ja toverini meinas repiä pelihousunsa, kun mä olin vielä reilusti alle puolivälin, kun toinen oli jo valmis :')

Hopeinen vyö, 50 snt

Valkoinen kuminauhavyö, 50 snt (Gina Tricotin)

Nää vyöt oli siis ihan älyttömän halpoja! En sinänsä rakastunut näihin, mut kai se on pakko ostaa kun kappalehinta on 50 senttiä ja käytön jälkiä ei näy? Eiköhän noi johonki asukokonaisuuteen passaa, on ne kumminki aika muksui :)

Hopeinen kimaltava toppi, 3 e

Tää toppi/paita lähti hetkeekää miettimättä mukaan, ei tarvinnut ees sovittaa kun näki heti että sopii. Varsinkin kun toi on tommosta tosi joustavaa kangasta. Tosta näkyy läpi, mutta esim valkosen topin kanssa oikein kiva.

Suoristava ja hoitava lämpösuojasuihke, 3 e

Mä en yleensä koske tällasiin käyttökäyttö-tuotteisiin kirpparilla, mut ku näin tämän, niin tajusin, että multahan on Osiksen suoristava lämpösuoja ihan finaalissa! Ja tossa oli korkin suulla koskemattoman näkönen sinettikin, joten mikäs siinä. En oo ehtinyt kunnolla testaamaan, muuta kun suihkasemaan pikkusen latvoihin, kun halusin saada vähän näppituntumaa. Tuoksuu tosi kivalta ja pehmeeltä, ehkäpä vähän "kalliiltakin". Pakkaus kertoo tuotteen sisältävän silkkikuituja, saas nähdä onko niillä mitään virkaa ;)

Loppuun yritin ottaa yhteiskuvaa hauvan kanssa, mut toinen ei ihan tajunnut jutun juonta :D Eikä oo mikään maailman helpoin juttu pitää sylissä koiraa ja ottaa kuvaa järkkärillä ja yrittää saada sekä oma että toisen nassu näyttään edustavalta...

Hei neiti kato kameraan!

Enpäs kun annan pusun!

Tää saa luvan kelvata :)

2 kommenttia: