perjantai 27. tammikuuta 2012

SAIN SEN!

Nimittäin tän aivan upean nelly.comin mekon, tää on jo KOLMEEN kertaan ehditty myydä loppuun silleen, että se on ollu mulla jo ostoskorissa ja oon menossa maksamaan (äiti on ;)) ja sitten tulee ilmotus, että error, tuote on loppunut. Ihan helvetin rasittavaa! Mutta nyt! Kattokaa sitä ♥














































Nellystä sitä ei enää löydy, ylläripylläri :) Voi ah itken verta jos tää ei oo sopiva! Vähän pelottaa että on turhan iso, kun mun koko on sitä M:n luokkaa, ja tossa oli pakko ottaa M/L. No mut eiköhän se oo ihan hyvä. En jaksa oottaa! Onneks en tilannut sitä aiemman postauksen mekkoa vielä :D Voi kuola kun tää on ihana ♥ Ihan ymmärrettävää sinänsä, kun on aina loppu.. No muttamutta, toivotaan että on sopiva ja saan hurmaavan mekon abiristeilylle.. ♥ Ainiin! Tänään tuli muuten postissa poliisipuku, ja se on just nappi! Tosi paljon huonompi laatunen kun mitä kuvasta pystyis päättelee, mut niin se vähän noissa naamiaisasuissa on. Ja kyllä on riittävän kiva, ja ah kuin täydellisen kokonen. Pilottilasit älykivat, en taatusti tuu pitämään pelkästään penkkareina!

Huomenna ohjelmassa on ABI-pippalot! Tosi jees. Meillä on koulussa aina vähän näitä kuuluisia klikkejä ja liikutaan paljon erillisissä ryhmissä jne. Mut sitkun päästään kaikki samaan tilaan juhlimaan, niin meistä tulee yhtä isoo perhettä. Ja se on ihanaa :) En malta oottaa. 

Aivan ihana päivä tänään ♥ Anteeksi pätkäpostaus, nyt pitää rientää rauhallisen perjantain viettoon murusen luo. Tsau!

4 kommenttia:

  1. Ois kiva nähä kuvaa siitä poliisiasusta vaikka sitten penkkareitten jälkeen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti pistän penkkarikuvia jälkeenpäin! :)

      Poista
  2. Apuaaa! Mä tilaan äkkiä sen mustan, jos viel saan! Kattelin noit mekkoi ja sit päivitin sivua ja sininen oli hävinny eli sä nappasit sen. :D Mä taidan napata sen mustan JUST NYT!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ai nappasin! :D Joo katoin et mustaa ja valkostaki oli tullu, toivottavasti sait nyt sen mustan! :)

      Poista